Contact

Vanaf 1 januari 2021 wordt het particulier gesprekstarief verhoogd naar 93 euro.

Nieuws Coronavirus (update 16-04-20):

Ik werk zo veel mogelijk “gewoon” (op reguliere wijze) verder (ik behoor immers tot de cruciale beroepsgroep), mits mijn cliënt en ikzelf geen gezondheidsklachten hebben of als binnen het gezin van de cliënt of in mijn eigen gezin koorts heerst of andere Corona gerelateerde klachten (zoals omschreven in de RIVM richtlijnen). Is dat wel het geval dan ga ik indien wenselijk/mogelijk over tot telefonische behandelafspraken, beeldbellen of mailcontacten. In mijn praktijkruimte hanteer ik nu minimaal 1,5 meter sociale afstand. Verder ontvang ik zeker niet meer dan 2 personen in mijn ruimte (exclusief mezelf), zo kan ik de geadviseerde afstand tot elkaar waarmaken. Dit betekent dat ik op dit moment geen gesprekken doe met twee ouders en een jongere/jongvolwassene samen. En daarnaast ligt mijn prioriteit nu bij de voortgang van mijn individuele behandelingen (1 op 1) en zal ik alleen in uitzonderingssituaties nog ouders in mijn praktijk ontvangen. Waar nodig kunnen ouders telefonisch, via beeldbellen of middels de mail contact met me houden. Ik probeer per cliënt ook in te schatten (en ga hier over in overleg) in hoeverre behandeling op afstand een goed alternatief is voor face to face afspraken.

Ook nu neem ik nieuwe cliënten aan. Bij de kennismaking en de intake zijn er zoals gezegd op dit moment dus maximaal 2 personen welkom in mijn praktijkruimte. En we schudden uiteraard geen handen meer!

In het gebouw waar ik werkzaam ben, is het meestal rustig en als je de achteringang neemt, zoals ik altijd adviseer, kom je zelden andere mensen tegen. Ook in de wachtkamer zitten weinig tot geen andere mensen. Ik plan mijn afspraken (bijna) niet achter elkaar zodat “mijn cliënten” elkaar niet snel zullen ontmoeten.

No show: in deze unieke situatie kunnen cliënten afspraken ook korter dan 24 uur van te voren nog kosteloos afzeggen als het gezondheidsredenen betreft. Ook ik zelf kan in deze situatie verkeren.

Voel je je op dit moment niet comfortabel om naar me toe te komen, laat het me dan weten! Als het goed is, weet je me te vinden. Ik zal je bij bijzonderheden ook op de hoogte houden. Ik wens je sterkte in deze onzekere tijd. Zorg goed voor jezelf en elkaar. 

Vanaf heden (6-6-2020) ontvang ik waar wenselijk ook weer meerdere mensen tegelijk in mijn praktijkruimte mits de anderhalve meter aangehouden wordt (met mij en cliënten die niet tot eenzelfde huishouden behoren) en er geen gezondheidsklachten aan de orde zijn. Ik ventileer/reinig mijn praktijkruimte na ieder gesprek en zal indien gewenst een mondkapje dragen. Per 1 december is er de mondkapjes plicht o.a. in openbare ruimtes, daarom is het raadzaam bij binnenkomst in het gebouw en in de wachtkamer, waar ook desinfectiemiddel aanwezig is, een mondkapje te dragen. Eenmaal op mijn kamer is dit niet meer nodig (maar het mag wel als je dit prettiger vindt). 

Wist je dat…

Jij niet de enige bent die de contactpagina wel aanklikt maar toch niet doorzet ? Omdat je twijfelt en de eerste stap niet durft te zetten en omdat er nog altijd een taboe heerst op psychologische hulp. Dit is erg jammer en niet nodig en mijn missie is dan ook om dit taboe te doorbreken. Dit doe ik o.a. door laagdrempelige, toegankelijke, positieve en mensgerichte zorg te bieden in een ontspannen, huiselijke sfeer en een persoonlijke benadering te gebruiken. Probeer het: het eerste kennismakingsgesprek is immers gratis en verplicht je tot niks !

Contact is op verschillende manieren mogelijk…

 

Als er vragen zijn, aarzel dan niet en neem contact met me op door te bellen, mailen of onderstaand formulier in te vullen.

Ik verneem af en toe van mijn cliënten dat de mails die ik stuur in de spam terecht komen als ook dat het contactformulier niet altijd bij mij aankomt. Mocht je binnen 2 dagen niks van mij terug gehoord hebben, kun je er van uit gaan, dat dit speelt en wil ik je adviseren om me middels een andere weg te benaderen.  

Mijn praktijk ligt op een centrale plek in Venray en is gevestigd in gebouw de Clockert.
Het adres is Bergweg 4 (kamer 25), 5801 EG, VENRAY. (zie ook kaart voor routebeschrijving onderaan deze pagina). Er kunnen elke door de weekse dag tussen 9:00 tot 17:00 afspraken gemaakt worden en in beperkte mate (en op aanvraag) op een avond of zaterdagochtend.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook met de bus (lijn 31, richting Merselo) is de praktijk goed bereikbaar. Er is een bushalte voor het gebouw (halte Kruitweg).

Je kunt het beste binnen komen via de achteringang. Je neemt dan de trap naar de eerste verdieping en gaat rechts de gang in door een (openstaande) klapdeur. Mijn kamer bevindt zich bij de derde deur links. Je kunt plaats nemen in de wachtkamer.

Als je onderstaand contactformulier invult, neem ik z.s.m. contact met je op. Ik streef ernaar dezelfde (werk)dag te reageren.

Psychologiepraktijk Op Eigen Wijze is geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer: 64693538.
T: +31 615 57 37 65
Mail: info@psychologiepraktijk-opeigenwijze.nl
Website: www.psychologiepraktijk-opeigenwijze.nl
Rekeningnummer: NL 53 RABO 0307780198

Btw-id nummer: NL001828392B13