Contact

Momenteel (update 25-03-2024) zal een eerste kennismakingsgesprek binnen 1 week plaats vinden.

 

De praktijk is vanwege vakantie gesloten van 11 t/m 26 april 2024. 

 

Wist je dat…

Jij niet de enige bent die de contactpagina wel aanklikt maar toch niet doorzet ? Omdat je twijfelt en de eerste stap niet durft te zetten en omdat er nog altijd een taboe heerst op psychologische hulp. Dit is erg jammer en niet nodig en mijn missie is dan ook om dit taboe te doorbreken. Dit doe ik o.a. door laagdrempelige, toegankelijke, positieve en mensgerichte zorg te bieden in een ontspannen, huiselijke sfeer en een persoonlijke benadering te gebruiken. Probeer het: het eerste kennismakingsgesprek is immers vrijblijvend en verplicht je tot niks ! Je hebt hiervoor ook geen beschikking of verwijzing nodig.

Contact is op verschillende manieren mogelijk…

 

Als er vragen zijn, aarzel dan niet en neem contact met me op door te bellen, mailen of onderstaand formulier in te vullen. Je mag me ook een whatsapp sturen.

Mijn praktijk ligt op een centrale plek in Venray en is gevestigd in gebouw de Clockert.
Het adres is Bergweg 4 (kamer 25), 5801 EG, VENRAY. (zie ook kaart voor routebeschrijving onderaan deze pagina). Er kunnen elke door de weekse dag tussen 9:00 tot 17:00 afspraken gemaakt worden en in beperkte mate (en op aanvraag) op een avond of zaterdagochtend.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook met de bus (lijn 31, richting Merselo) is de praktijk goed bereikbaar. Er is een bushalte voor het gebouw (halte Kruitweg).

Je kunt het beste binnen komen via de achteringang (bij de parkeerplaats/de yoga). Je neemt dan de trap naar de eerste verdieping en gaat rechts de gang in door een (openstaande) klapdeur. Mijn kamer bevindt zich bij de derde deur links. Je kunt plaats nemen in de wachtkamer.

Als je onderstaand contactformulier invult, neem ik z.s.m. contact met je op. Ik streef ernaar dezelfde (werk)dag te reageren.

  Psychologiepraktijk Op Eigen Wijze is geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer: 64693538.
  T: +31 615 57 37 65
  Mail: info@psychologiepraktijk-opeigenwijze.nl
  Website: www.psychologiepraktijk-opeigenwijze.nl
  Rekeningnummer: NL 53 RABO 0307780198

  Btw-id nummer: NL001828392B13