Cliëntervaringen

Deze informatie is afkomstig uit het klanttevredenheidsonderzoek ingevuld door de cliënt na afloop van een behandeltraject.

T.(meid 16 jaar): juni 2024

Mijn ervaring hier was erg fijn omdat ik er goed geholpen en geluisterd werd naar je verhalen en problemen. Je kunt hier je dingen kwijt zonder dat er over werd geoordeeld. Waar je ook mee zit, probeert Eveline je mee te helpen of om te zetten naar iets positiefs of ze probeert een oplossing te zoeken samen met jou om je er over heen te zetten of er zo min mogelijk last van te hebben. Waardering: 10. 

B.(meid 21 jaar): mei 2024

Ik voelde me altijd vrij om te delen waar ik mee zat, tijdens de behandeling ook over dingen waarvoor ik eigenlijk niet kwam. Ik kreeg het gevoel dat ik ook zelf veel kon inbrengen in de stappen en volgorde, wat ik als erg fijn heb ervaren. De doelen waar we aan werkten waren duidelijk en behapbaar waardoor je in kleine stappen snel vooruit gaat en zo vertrouwen krijgt in het verdere proces. Ik merkte al snel vooruit gang. Heel erg  bedankt voor het vertrouwen en de fijne gesprekken! Waardering:10.

M.(meid 16 jaar): maart 2024

Ik ben ontzettend gegroeid sinds dat ik hier ben. Het heeft me ontzettend geholpen en ik heb meer overzicht gekregen over dingen/momenten. Ik kon met alles bij Eveline terecht. Ook zie ik sommige situaties beter en weet ik wat ik moet doen om niet in paniek te raken. Het praten en evalueren van mijn werk hielp me ook heel erg. Alles op een rijtje zetten en zo een beetje overzicht creëren. Waardering: 9. 

J. (meid 17 jaar): februari 2024

Het voelde altijd vertrouwd en ik ging altijd met een beter gevoel weg dan dat ik binnen kwam. Waardering: 8.

M.. (vrouw, 29 jaar): december 2023

Hele fijne ervaring gehad. Er was een goede balans tussen zelf aan kunnen geven wat je fijn vindt of waar je zelf naar toe wilt met af en toe een duwtje in de goede richting krijgen. Er zijn vaak momenten geweest dat ik al bepaalde conclusies had getrokken of het voelde als een makkelijk en open gesprek maar waar ik achteraf totaal anders over dingen dacht of hele andere inzichten kreeg die me echt verder hebben geholpen. Heel fijn, open maar professioneel tegelijk zonder het gevoel te krijgen dat ik daarin beleerd werd of werd verteld hoe je iets moet doen of ergens over moet denken. Waardering: 9. 

N. (meid,17 jaar): december 2023

Ik kwam hier vanwege stemmingsproblemen en angstklachten. Hiervoor zijn we op zoek gegaan naar mogelijke oorzaken en daarmee aan de slag gegaan. Door de “actieve” begeleiding zijn deze klachten zo goed als verdwenen en zit ik veel beter in mijn vel. Waardering:8. 

S. (jongen,18 jaar): november 2023

Ik heb de behandeling bij deze praktijk erg fijn gevonden, omdat er werd gekeken naar mij als persoon. En wat ik nodig had om mijn mentale situatie te verbeteren. En daar gingen we ook mee aan de slag om dat te verbeteren op een manier die ik fijn vind en die ook werkt voor mij zodat ik steviger in mijn schoenen sta en meer zelfvertrouwen heb en dat is zeker gelukt. Waardering:8,5.

K. (jongen,14 jaar): oktober 2023

Ik vond het heel fijn dat ik hier met jou mocht praten. Waardering: 10. 

A. (meid,16 jaar): oktober 2023

Ik vond het erg fijn om met iemand te kunnen praten die geen vooroordelen of contact had met mijn omgeving. Hierdoor kon ik alles vertellen en mijn eigen mening geven. Eveline luisterde naar alles wat ik had te zeggen maar zag ook in wanneer ik ergens te veel over nadacht of mee zat. Waardering:9. 

J. (man, 26 jaar): juni 2023

Toen het niet zo goed met mij ging ben ik terecht gekomen bij Op eigen Wijze in Venray. Na het eerste telefonische contact kon ik binnen 1 maand terecht voor mijn intake. De eerste keer dat ik binnen liep was voor mij een drempel, want je gaat jezelf bloot geven bij iemand die je eigenlijk niet kent. De gesprekken die daarop volgden zegt denk ik alles over deze praktijk. Eveline is oprecht geïnteresseerd, neemt de tijd voor je ook al loopt ze zelf daardoor uit, en stelt je vragen waardoor je zelf gaat nadenken over je eigen handelen. De sessie’s waren af en toe zwaar, maar ik had elke keer zin om naar Eveline te gaan en aan mezelf te werken. Nu een half jaar later kan ik weer zeggen dat ik veel plezier uit mijn leven haal. Dit heb ik zelf bereikt door hard te werken aan mijn problemen, maar zonder Eveline had het er op dit moment anders uit gezien. Ben je zelf op zoek naar een plek waar persoonlijke aandacht en oprechte interesse op de eerste plaats staat, dan ben je bij Op Eigen wijze op de juiste plek. Waardering:10.

V. (meid, 22 jaar): april 2023

Ik heb een erg positieve ervaring met Eveline. Er was altijd genoeg ruimte voor datgene waar ik graag over wilde praten en Eveline heeft me veel inzicht gegeven in mijn problemen. Ze moedigt je aan om dingen anders te doen maar gaat daarbij niet over grenzen heen. Ik ben erg tevreden over de behandeling. Waardering:8. 

Y. (meid, 16 jaar): februari 2023

Mijn ervaring is erg goed. Ik merkte dat de gesprekken erg persoonlijk waren wat ik erg fijn vond. Ik had het gevoel alsof ik erg gehoord was en er mee geleefd werd. Daardoor voelde ik me erg op mijn gemak. Heel erg bedankt voor alle hulp! Waardering: 9. 

Q. (meid, 16 jaar): december 2022

Ik vond het een prettige ervaring en heb een hoop geleerd over mezelf en in het omgaan met mijn problemen en anderen. Deze twee jaren waren veel ups en downs maar over het algemeen meer ups, waar ik zeer blij mee ben en dat ik altijd eerlijk heb mogen zijn in de tijden dat ik hier ben geweest. Ik ga dit nu afsluiten met een stijgende lijn en hopelijk blijft het ook zo groeien. Waardering: 8,5/9. 

S. (meid, 16 jaar): oktober 2022

Ik vond je een fijne hulpverlener. Ik had veel vertrouwen in jou en ik merkte dat dat wederzijds was. Daardoor kreeg ik meer vertrouwen in mezelf en ben ik er met veel hulp van jou boven op gekomen. Dankjewel Eveline! Waardering: 8.

B. (man, 27 jaar): oktober 2022

Hier ben ik altijd met open deuren ontvangen. Hoe stom of gek mijn eigen gedachtes waren, gaf Eveline me nooit dat gevoel. Open en eerlijke gesprekken met een vakkundig iemand. Waardering: 9. 

S. (meid, 14 jaar): september 2022

Het was een fijne plek om naar toe te gaan. Ik ging er zelf met klachten van school/thuis heen en ging ontspannen weer terug naar school/huis. Waardering: 10.

E. (man, 25 jaar): september 2022

Het was erg fijn dat de oplossing van mijn problemen op mijn eigen manier zijn aangepakt. De  behandeling berust op intrinsieke motivatie om problemen aan te pakken en zo moet het ook zijn. Waardering: 9. 

P. (vrouw, 29 jaar): september 2022

Ik ben blij dat ik hulp heb gezocht bij Eveline. Ze heeft me erg goed geholpen. Ze heeft een luisterend oor, en helpt je van harte. Zij is een persoon waar je je op je gemak voelt. Ik wil haar daarom ook enorm bedanken voor haar hulp die ik gehad heb. Waardering: 8.

C. (man, 21 jaar): augustus 2022

Eveline is absoluut goed in wat ze doet. En ze neemt volgens mij ook nog altijd deel aan cursussen, ect. Wat ik belangrijk vind zodat iemand niet in hun denkwijze blijft hangen maar ook nieuwe dingen blijft leren. Eveline vinkt alle hokjes af. Je merkt echt dat ze iemand is die met passie werkt en geeft om iedereen waarmee ze werkt. Eveline heeft me zeker in kleinere stapjes geholpen naar het behandeldoel: ik ben er beter uitgekomen dan dat ik er in ging: dat geldt voor het hele traject maar ook voor elke sessie. Ik zou en heb Eveline bij iedereen aanraden die hulp zoekt in mijn leeftijdscategorie. Ze is uniek omdat ze niet alleen volgens de traditionele hokjes-gerichte psychologie handelt, maar in plaats daarvan, dat in acht neemt en daarbovenop maatwerk levert en kijkt wat iemand nou echt nodig heeft. In plaats van precies een handboek, zoals het op school geleerd wordt, volgt. Waardering:10. 

K. (vrouw, 27 jaar): augustus 2022

Fijne gesprekken gehad, er was een vertrouwd gevoel waardoor het makkelijk is om over je gevoel en problemen te praten. Bedankt hiervoor. Waardering: 8,5.

D. (meid, 15 jaar): juni 2022

Ik vond het een fijn persoon om mee te praten en het heeft me veel geholpen. Waardering: 9.

A. (meid, 17 jaar): mei 2022

Ik vond het heel prettig om met jou te praten zonder het gevoel te hebben dat ik beoordeeld werd. Ik heb nieuwe dingen geleerd waardoor ik het leven iets gemakkelijker kan maken voor mezelf. Je bent altijd heel erg vriendelijk, wat een goede uitwerking heeft op anderen. Heel erg bedankt. Je werk wordt gewaardeerd. Waardering: 8,5. 

M. (meid, 15 jaar): mei 2022

Ik had ruzie met mijn familie en had op dat moment een hele moeilijke tijd. Ik stuurde een berichtje naar Eveline en zij bood mij een luisterend oor en hielp me er bovenop te komen. Waardering: 8,5.

X. (meid, 19 jaar): april 2022

Ik vind dat ik hier heel erg vooruit ben gegaan. Dat ik mijn verhaal kon vertellen en dat ik ook vertrouwen heb met het vertellen van mijn verhaal. Als ik iets vertelde, hadden we het er samen over en hoe ik het kon aanpakken volgende keer en dat hielp mij heel erg. En hierdoor ben ik ook erg gegroeid. Ik heb er een fijn gevoel aan over gehouden. Waardering: 8. 

E. (meid, 16 jaar): maart 2022

Toen ik hierheen kwam, wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Onbewust maakte ik me druk om dingen en was ik constant bezig met het gene dat ik had. Ik heb hier een aantal gesprekken gehad en een aantal belangrijke doelen gesteld. Ik had nooit verwacht dat dit mij zo goed zou doen en dat ik rust zou vinden in mijn hoofd. De gesprekken hebben mij heel goed gedaan en daar wil ik Eveline super erg voor bedanken. Waardering: 9.

M. (man, 21 jaar): maart 2022

Hele fijne behandelaar waar je een oprecht gesprek mee kan hebben. Ik kreeg het gevoel echt begrepen te worden, waardoor we samen naar oplossingen konden kijken. Waardering: 8. 

Z. (meid, 15 jaar): februari 2022

Ik vond het erg fijne gesprekken, ik voelde me comfortabel. Ook al zei ik af en toe niet heel veel, had ik nog steeds een goed gevoel over het gesprek. Het voelde niet als last om naar de psycholoog te gaan aangezien ik me altijd op mijn gemak voelde. Waardering: 8. 

A. (vrouw, 23 jaar): januari 2022

Ik moet eerlijk bekennen dat ik in het begin wat sceptisch was over het gehele traject, maar mijn blik was destijds behoorlijk vertroebeld door mijn toestand. Eveline heeft het tegendeel bewezen. Daar waar ik moeite had met vertrouwen en mezelf open te stellen, kon ik dit geheel bij Eveline. Ze geeft een vertrouwd en huiselijk gevoel en de omgeving helpt hierbij. Ik ben achteraf ontzettend blij dat ik dit traject heb doorgezet en zou het iedereen aanraden. Het was een veilige omgeving voor mij waar ik na een poosje ook volledig mezelf durfde te laten zien. Waardering: 9. 

A. (vrouw, 18 jaar): september 2021

Ik heb door de behandeling veel meer vertrouwen gekregen in mijn zelfbeeld waardoor ik nu beter in mijn vel zit. Ook heb ik altijd een veilig gevoel gehad als ik hier naar toe kwam en kon ik altijd mijn hart luchten. Waardering: 10. 

J. (meid, 17 jaar): september 2021

Fijne psycholoog met een goed, fijn innerlijk. Ze wil je echt oprecht leren kennen hoe je bent en helpt je werken aan je eigen problemen op je eigen tempo en manier van denkwijze. Eveline, ik ben je erg dankbaar. Waardering: 8,5. 

M. (vrouw, 31 jaar): augustus 2021

Je hebt een fijne rustige houding en de behandelrelatie voelde gelijkwaardig. Ik vond het persoonlijk prettig dat je de gevoelens die ik ervaarde ook serieus nam. Het voelde niet gebagatelliseerd (wat ik bij andere praktijken wel ervaarde) of groter gemaakt. Het mocht er allemaal zijn en we hadden hier fijne, constructieve gesprekken over. Waardering:8. 

J. (jongen, 15 jaar): augustus 2021

Het gaat erg goed; er worden praktische oplossingen bedacht die je kunt toepassen in dergelijke situaties. Hierdoor kun je beter met problemen omgaan. Dit helpt je vooruit. Waardering: 8,5. 

V. (meid, 16 jaar): augustus 2021

Ik zelf heb veel gepraat, dit hielp me om alles een plek te geven en op een rij te zetten. Ik heb ook veel tips gekregen om te doen in moeilijke situaties. Ik gebruik de tips nu al automatisch dus helemaal top, ook hebben we gezellige gesprekken gehad. Van te voren had ik vaak geen zin om te gaan maar ik kwam altijd met een voldaan gevoel terug. Waardering: 9.

M. (vrouw, 22 jaar): juli 2021

Toen ik voor de eerste sessie langs kwam, voelde ik me angstig, boos en verdrietig. Het liefst bleef ik de hele dag in bed liggen. Door de sessies heen heeft Eveline me laten zien hoe ik mijn gevoelens onder controle kon krijgen en langzamerhand begon ik me weer beter te voelen. De negatieve gevoelens veranderde in blijdschap, ambitie en geluk. Ik twijfelde in het begin ook heel erg of dit me zou helpen maar het heeft me enorm veel gebracht. Wanneer je zelf ook zo’n negatieve gevoelens ervaart raad ik het je echt aan om een keertje langs te gaan. Eveline is een lieve, respectvolle en warme vrouw die me enorm veel heeft geholpen. Waardering: 9,5. 

I. (meid, 17 jaar): juli 2021

Toen ik bij Eveline kwam was ik er niet heel goed aan toe. Ik voelde me vaak heel slecht en wilde ik er niet echt met iemand over praten en hield dus vaak alles voor me. Langzaam heb ik me steeds meer durven open stellen naar Eveline, maar ook naar anderen. Eveline luisterde heel erg goed naar mij en steunde me wanneer ik het heel moeilijk had. Ze gaf me advies en probeerde me weer vertrouwen te geven. Ik wil haar heel erg bedanken voor alle tijd die ze voor me had. Bedankt Eveline! Waardering:10. 

A. (vrouw, 21 jaar): juni 2021

Eveline geeft goede begeleiding en stemt het behandelplan erg goed af met het probleem. Ze is vriendelijk en heeft veel respect. Dank je wel voor je hulp, ik heb hier in een korte tijd veel geleerd en vooral ook voor mezelf opkomen. Waardering: 8,5. 

E. (vrouw, 17 jaar): mei 2021

Ik geloof dat Eveline veel jongeren goed kan helpen maar voor mij pakte het helaas wat anders uit dan ik had gehoopt maar dat lag niet aan de praktijk maar omdat ik niet goed kan praten. Waardering: 6. 

C. (man, 23 jaar): mei 2021

Ik heb samen met Eveline fijne gesprekken gehad, gesprekken die me hielpen met het verwerken van moeilijke emoties en gedachtes. Het uitgebreide behandelplan op papier hielp me e.e.a. inzien en bracht overzicht. Waardering: 7.

N. (meid, 15 jaar): mei 2021

Ik vond het fijn omdat je me echt hebt geholpen, dank je wel. Waardering: 8,5.  

E. (meid, 19 jaar): maart 2021

In het begin stribbelde ik wat tegen omdat ik het niet volledig eens was met het behandelplan. Later hier op terugkijkende wist Eveline precies dat dit goed voor me was en heeft deze behandeling me heel goed geholpen en was dit de beste manier. Waardering: 9. 

M. (meid, 17 jaar): februari 2021

Toen ik voor het eerst kwam, had ik geen idee of mijn situatie beter zou worden, nu zit ik aan het einde van mijn traject met een positievere houding. Eveline heeft me goed geholpen en ik heb veel dingen geleerd. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar ook echt aan. Waardering: 9. 

E. (vrouw, 23 jaar): oktober 2020

Ik heb de behandeling als prettig ervaren, Eveline heeft me goed geholpen: ik voelde me gehoord en gezien. Waardering: 10.

S. (V. 19 jaar): september 2020

Ik heb me altijd heel erg op mijn gemak gevoeld hier en er heerst een fijne sfeer. Ik had het gevoel dat er eindelijk een keer naar mij werd geluisterd en dat het ging om mij. Ook heb ik mezelf een stuk beter leren kennen en heb ik beter leren omgaan met dingen waar ik tegen aan liep. Waardering: 9. 

E. (V, 14 jaar): september 2020

Ik vond Eveline erg goed in haar vak en het is een ervaring die ik nooit zal vergeten. Waardering: 9.5. 

I. (V, 33 jaar): juni 2020

Als je bij Eveline zit en je vertelt je verhaal wordt er echt naar je geluisterd. Er is genoeg ruimte om te praten, lachen en huilen. Vervolgens weet Eveline precies de juiste pijnpunten uit het verhaal te pakken en zorgt ze ervoor dat die pijnpunten bij iedere afspraak minder pijnlijk worden. Het was de afgelopen periode zeer prettig om bij Eveline te komen. Zeer professioneel en betrokken. Eveline heeft oog, oor en hart voor haar cliënten. Waardering: 10. 

S. (M, 17 jaar): juni 2020

Het is een zeer fijne praktijk om bij terecht te kunnen omdat er geen wachttijd is. Het heeft mij ontzettend goed geholpen om verder te gaan met mijn leven. Waardering: 8.5. 

J. (V, 18 jaar): februari 2020

Ik kon zelf aangeven waar ik over wilde praten en wat ik belangrijk vond. Mijn mening stond voorop en er werd me hulp geboden op het moment dat ik het hard nodig had. De behandeling heeft me handvaten gegeven waarmee ik zelf verder kon, ik heb o.a. geleerd hoe ik mezelf op nummer 1 kon zetten. Per behandeling ging het steeds een beetje beter tot het niet meer nodig was om te komen. Ik vond het erg fijn dat ik zo snel terecht kon. Waardering: 8. 

M (man, 18 jaar): februari 2020

Voor mij was de behandeling precies wat ik nodig had om weer wat zekerder van mezelf te zijn. Ik vond het erg fijn hoe we steeds een individueel probleem oppakten en dit samen uitwerkten om zo steeds weer een beetje aan mezelf te kunnen werken. Waardering: 9.

S. (man, 23 jaar): januari 2020

Een half jaar geleden ben ik gestart met de behandeling en ik heb direct begrip en hulp gekregen. De klachten zijn sterk verminderd en ik heb veel nieuwe inzichten gekregen over mijzelf en mijn omgeving. Al met al een zeer positieve ervaring. Fijne en goeie gesprekken gehad. Ik kan nu verder met nieuwe positieve energie. Waardering: 8. 

L. (vrouw, 20 jaar): januari 2020

Vanaf het moment dat ik hier kwam heb ik me altijd welkom en op mijn gemak gevoeld. Hoewel sommige dingen en gedachten in mijn hoofd een beetje gek voelden, heb ik ze toch kunnen delen met Eveline en hier begrip voor gekregen. Ik heb mezelf heel erg goed leren kennen en kan veel onzekerheden en angsten nu veel gemakkelijker een plekje geven. Eveline heeft me enorm geholpen om mijn vertrouwen in mezelf en school weer terug te krijgen. Waardering: 8.

J. (meid, 15 jaar): november 2019

Met Eveline kun je serieus en leuk door elkaar praten. Als het moet confronteert ze je met het probleem, eerst is dat verschrikkelijk maar later ben je er blij mee. Ik ben blij dat ik hier in behandeling ben gegaan. Snelle verandering in mijn proces, mede door Eveline. Dank je wel Eveline. Waardering: 8,7. 

E. (vrouw, 22 jaar): november 2019

Ik kwam binnen in de praktijk als iemand die moeilijk met bepaalde situaties om kon gaan en hier heel erg onzeker van kon worden. Door de behandeling heb ik mezelf beter leren kennen en weet ik waar bepaalde gevoelens en gedragingen vandaan komen en hoe ermee om te gaan. Waardering: 8.5. 

D. (vrouw, 19 jaar): november 2019

In een aantal maanden tijd heb ik geleerd om beter met mijn negatieve gevoelens om te gaan. Hierdoor is mijn stemming beter en mijn relatie met mijn familie ook. Ik heb minder last van angsten en doemdenken en kan beter situaties die moeilijk zijn handelen en ook loslaten als dit nodig is. Waardering: 9. 

S. (man, 22 jaar): oktober 2019

De praktijk is top. Ik heb mijn problemen kunnen vertellen en ben daarbij goed geholpen waardoor het nu goed met me gaat. De hulpverlener is fantastisch, ze luisterde naar mij waardoor ik nu mijn gevoelens en mening durf te uiten en te vertellen. Eveline: heel erg bedankt voor alles, je bent een fijn persoon! Waardering: 10. 

V. (vrouw 19 jaar): september 2019

Ik ben echt super blij dat ik dit gedaan heb. Dit was voor mij heel belangrijk. Ik ben nooit echt een goede prater, maar praten met iemand die je op dat moment niet kent, is blijkbaar heel goed. De eerste indruk vond ik het belangrijkste en die was super. Er is goed naar me geluisterd en er werden goede vragen gesteld. Soms vond ik het moeilijk om dingen te delen maar ik heb het uiteindelijk toch gedaan en nu voel ik me stukken beter en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Eveline heeft me echt met mijn problemen uit het verleden geholpen en dit had ik zelf/alleen nooit kunnen doen. Ik voelde direct een click van vertrouwen en dit heb ik nooit zo snel. Waardering: 10. 

F. (man, 20 jaar): september 2019

Ik ben heel tevreden over de behandeling. Ik heb voldoende hulp gekregen en stappen gemaakt om nu zelf met vertrouwen meer stappen te zetten. De hulpverlener is heel open en vriendelijk en vraagt ook waar je zelf behoefte aan hebt zonder dit op te dringen. Voor mij was dit heel fijn en voelde ik me ook vrij om het over iets anders te hebben als ik dit nodig dacht te hebben. Waardering: 8. 

C. (man, 18 jaar): september 2019

Eveline wekte een heel oprecht en spontaan gevoel op wat fijn was. Er werd een plan gemaakt en steeds teruggekoppeld naar het oorspronkelijke doel. Ik ben veel beter dan verwacht vooruit gegaan door de behandeling. Ik heb geen wachttijden hoeven meemaken en alles wat ik niet wist is volledig duidelijk uitgelegd. Waardering: 10. 

M. (vrouw 24 jaar):

Eveline heeft mij geholpen om een positief zelfbeeld te krijgen en me geleerd hoe ik met wat meer afstand naar bepaalde vervelende/lastige situaties kan kijken in mijn eigen leven. Hierdoor kan ik rustig de juiste beslissingen nemen. Ik was heel tevreden: super bedankt. Waardering: 8. 

E. (meid 14 jaar): 

Ik vond het heel fijn dat Eveline gewoon heel vriendelijk en rustig sprak, Daardoor kreeg ik het gevoel dat het vertrouwen goed zit. Ze gaf me voldoende inzicht in wat oplossingen zouden kunnen zijn, ook waar ik zelf niet op kon komen dus het heeft zeker gewerkt voor mij. Waardering: 8.

M. (jongen, 16 jaar): 

Ik kwam hier voor negatieve/depressieve gedachten maar na de behandeling heb ik hier geen last meer van en ik heb geleerd er beter mee om te gaan. Waardering: 8.5.

A. (meid, 14 jaar):

Eveline helpt me goed met nadenken als ik het zelf niet meer zo goed weet. Waardering: 8,5. 

G. (man, 13 jaar):

Ik kwam hier voor het eerst toen ik een soort van depressief was en nu kom ik er vrolijk weer uit. Eveline is aardig. Ik heb geen verbeterpunten voor de praktijk. Waardering: 8,5. 

P. (jongen, 16 jaar):

Voor de behandeling ging het heel slecht met mij. Hoe meer afspraken ik maakte, hoe beter de situatie er thuis uitzag. Daar ben ik u heel dankbaar voor. U heeft mij ontzettend veel geholpen en daarom vind ik dat u een tien verdiend en dat er dus geen verbeterpunten zijn.  

F. (meid, 17 jaar):

Ik zou anderen zeker aanraden om bij deze praktijk hulp te zoeken. Zelf ben ik hier goed geholpen, de behandeling was ontzettend fijn en de hulpverlener hielp me goed met mijn problemen. Waardering: 8. 

R. (vrouw, 18 jaar):

Eveline is heel aardig en luistert goed. De therapie heeft me heel erg geholpen om zelfverzekerder en zelfstandiger te worden. Waardering: 9. 

M. (vrouw, 22 jaar):

Eveline heeft me vanaf het begin een vertrouwd gevoel gegeven. Ik had er zoveel vertrouwen in dat ze me zou en kon helpen. Ze legt alles fijn en duidelijk uit hoe het in zijn werk gaat. Eveline heeft me nooit het idee gegeven dat mijn probleem gek was, ze leek het juist te begrijpen. Dit zorgde voor een goed vertrouwen en daardoor een fijne behandeling. Eveline ik ben je eeuwig dankbaar: je hebt me fantastisch geholpen! Waardering: 10. 

D. (vrouw, 19 jaar):

Hele fijne gesprekken gehad waarin er niet geoordeeld werd en waarin ik alles kon bespreken wat ik wilde. Fijne tips gekregen om ook tussen de gesprekken door aan mezelf te werken. Goede persoonsgerichte behandeling en aandacht voor de cliënt. Waardering: 9. 

H. (man, 25 jaar):

-Prima behandeling
-door zelf na te denken, proberen verder te komen; Eveline hield me een spiegel voor
-Er is voor mij een prima basis gemaakt voor de toekomst
-fijne, flexibele tijden
-leuke persoonlijkheid
-waardering:9

S. (meid, 12 jaar):

Het was een super fijne behandeling. Ook is Eveline een lieve en sociale hulpverlener. Ik kon mijn verhaal goed vertellen bij haar. Waardering: 9. Het zou fijn zijn om misschien soms tussendoor wat spelletjes te doen. 

E. (vrouw, 19 jaar):

Eveline heeft mij goed geholpen om met stress om te gaan, gedachten op een rij te krijgen, mijn perfectionisme omlaag te krijgen en meer vertrouwen te krijgen. Verder is ze heel vriendelijk en respectvol. Ze luistert echt naar je, het maakt niet uit als je iets niet weet en als iets niet voor je werkt, verzint ze iets anders. Ik kan het zeker aanraden! Waardering: 9,5. 

P. (man, 31 jaar):

Persoonlijke en vertrouwelijke behandelaar welke goed weet wat er speelt en/of reeds in eerdere sessies. Dat zorgt dat er een gevoel is dat er goed geluisterd wordt. Koppelt verschillende oorzaken en gevolgen aan elkaar en reflecteert dit naar de client voor oplossingen en zelfinzicht. Waardering: 8,5.

J. (meid, 14 jaar)

Ik vond het erg fijn om met iemand over je problemen te kunnen praten: een goed luisterend oor die voor al je problemen tips heeft. Ik ben erg goed geholpen. Waardering: 10.

S. (meid, 17 jaar)

Bij Eveline vond ik het heel prettig. Het plan dat we hebben gemaakt, is voor mijn gevoel heel goed geweest. Het heeft me geholpen met alles waar ik mee zat en waar ik bang voor was. De tijd bij Eveline heb ik in totaal als heel goed ervaren en ik zou een ander heel erg aanraden om hulp te zoeken bij deze praktijk. waardering: 9.

I. (meid 17 jaar)

Ik ben tijdens mijn behandeling goed geholpen met mijn probleem, dat ging op en manier die ik zelf kon invullen en dat vond ik heel fijn. Ik kan nu beter met mijn problemen omgaan en dat zal me ook helpen in mijn toekomst. Verder werd ik respectvol behandeld en heb ik meer vertrouwen gekregen. waardering: 8.

R. (man, 22 jaar):

Ik heb manieren geleerd om mijn mening en doelen beter vast te houden en hierdoor ben ik stappen vooruit gekomen. Ik ben er nog niet helemaal maar heb wel een beter beeld over hoe ik er kan komen. waardering: 8.

F. (man, 27 jaar):

In het begin een behandelplan opgesteld en uiteindelijk eerder klaar met de behandeling. Er werd altijd goed geluisterd en ik ben met respect behandeld. Ik heb een goede manier van aanpakken ervaren, die ik iedereen zou aanraden. waardering: 9,5.

J. (jongen 17 jaar):

Hele vertrouwde sfeer tijdens de behandeling. Ik heb altijd alles kunnen vertellen en daar veel begrip voor gekregen en samen gekeken en gekomen tot een (mogelijke) oplossing. Waardering: 9. 

D. (vrouw, 22 jaar):

De behandeling bij Eveline heb ik als zeer fijn ervaren. Ze heeft mij mijn verhaal kunnen laten doen over onderwerpen die mij op dat moment dwars zaten. Ik kon alles aan haar kwijt. Zonder oordeel luisterde ze naar mij en gaf ze me tips en advies. Ik ben veel sterker in mijn schoenen gaan staan en ben trots op wie ik ben als persoon. De problemen waarmee ik zat, zijn opgelost. Bedankt voor je hulp! Waardering: 9. 

B. (meid, 16 jaar):

Ik vond de manier waarop ik geholpen werd heel fijn. Ik kon mijn verhaal doen, er wordt echt geluisterd en ik werd goed geholpen met dingen waar ik last van had. Waardering: 8.

D. (vrouw, 23 jaar):

Ik ben er heel erg goed geholpen. Ik kon er snel terecht wat ik toen erg fijn vond. Elke week kwam ik terug om te kijken hoe het met mij ging en wat ik zelf in de tussentijd kon doen. Als er in de tussentijd problemen waren, kon ik altijd contact opnemen. Eveline luistert goed naar wat je te vertellen hebt en heeft hier geen oordeel over. Waardering: 9.

S. (meid, 17 jaar):

Ik heb een hele fijne behandeling hier gehad, wel mocht de aanpak voor mij soms wat “harder”. Ik ben goed geholpen op een fijne en prettige manier. De praktijk vind ik aan te raden. Waardering: 7.5. 

R. (man, 24 jaar):

De hulpverlener is heel erg enthousiast en goed in haar vak! Ze geeft je alle vertrouwen die je nodig hebt om je eigen ik te zijn/worden. De behandeling heeft mij als persoon heel erg geholpen om mezelf terug te vinden en mijn negatieve kanten aan te pakken. Zelfs ik geniet nu weer van de kleine dingen in het leven en zie mijn toekomst, ondanks alle ellende weer rooskleurig tegemoet! Waardering: 10.

A. (meisje, 12 jaar):

“Je bent erg betrouwbaar en aardig. Alles lukte eigenlijk wel en er werd ook goed gepraat en ook veel grapjes gemaakt.”

A. (vrouw, 25 jaar):

“Ik vond het een groot pluspunt dat je aan huis kwam, dit heeft voor mij de stap makkelijker gemaakt. Daarnaast vond ik mijn behandelplan erg goed beschreven en herkende ik mezelf er in. Je was een goed luisterend oor en je geeft een vertrouwd gevoel. Zelfs telefonisch stond je me te hulp toen ik dit even nodig had.” waardering:10.

M. (vrouw, 22 jaar):

Ontzettend betrokken psycholoog die goed luistert naar het probleem en samen tot een oplossing wil komen. Alles is bespreekbaar en voor alles wordt een oplossing gevonden. Super fijne ervaring die me zeker heeft geholpen! waardering:8.

F. (meid, 17 jaar):

Ik heb de hulp als heel fijn en nuttig ervaren. Er werd echt naar mij geluisterd en ook gekeken naar mijn ouders en omgeving, Dit vond ik heel fijn en belangrijk. Ik heb hier op een hele fijne en rustige manier dingen kunnen leren die mij nu en in de toekomst zeker zullen helpen. Super bedankt!!. Waardering: 8,5.

K. (vrouw, 26 jaar):

Ik ben erg goed geholpen door Eveline. Ze legt alles goed uit en bespreekt punt voor punt de dingen waar ik aan moest werken. Ik kan haar iedereen aanbevelen.waardering:9.

N. (meid 14 jaar):

Mooie praktijk, er wordt duidelijk een behandelplan gemaakt en er wordt goed naar je geluisterd. Waardering: 10.

N. (jongen, 12 jaar):

Eerst toen ik me had aangemeld was ik snel boos maar hier hebben ze me geleerd er mee om te gaan. Ik vond het heel fijn om hulp te krijgen van Eveline. Ze heeft me heel veel geholpen en uiteindelijk werd ik minder boos.
Moeder: ik ben erg tevreden over de gesprekken. Mijn zoon voelde zich veilig en kon goed het gesprek aangaan. waardering:8.

R. (man 20 jaar):

Prettige manier van omgang. De hulpverleenster gaat vertrouwelijk om met informatie en zorgt voor een vertrouwelijke sfeer waardoor je je op je gemak voelt. De behandeling is een aanrader voor een ieder die met klachten zit en hier hulp bij nodig heeft. Waardering: 8.

C. (meid 17 jaar):

Ik voelde me heel erg op mijn gemak en durfde alles te bespreken. Eveline vond mijn menig erg belangrijk. Ik ben in korte tijd erg vooruit gegaan en ben hier heel erg blij mee. Ik heb minder emoties aan mijn hoofd en kan me beter richten op andere dingen. Heel erg bedankt voor alles. Waardering: 10.