Cliëntervaringen

V. (vrouw 19 jaar): september 2019

Ik ben echt super blij dat ik dit gedaan heb. Dit was voor mij heel belangrijk. Ik ben nooit echt een goede prater, maar praten met iemand die je op dat moment niet kent, is blijkbaar heel goed. De eerste indruk vond ik het belangrijkste en die was super. Er is goed naar me geluisterd en er werden goede vragen gesteld. Soms vond ik het moeilijk om dingen te delen maar ik heb het uiteindelijk toch gedaan en nu voel ik me stukken beter en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Eveline heeft me echt met mijn problemen uit het verleden geholpen en dit had ik zelf/alleen nooit kunnen doen. Ik voelde direct een click van vertrouwen en dit heb ik nooit zo snel. Waardering: 10. 

F. (man, 20 jaar): september 2019

Ik ben heel tevreden over de behandeling. Ik heb voldoende hulp gekregen en stappen gemaakt om nu zelf met vertrouwen meer stappen te zetten. De hulpverlener is heel open en vriendelijk en vraagt ook waar je zelf behoefte aan hebt zonder dit op te dringen. Voor mij was dit heel fijn en voelde ik me ook vrij om het over iets anders te hebben als ik dit nodig dacht te hebben. Waardering: 8. 

C. (man, 18 jaar): september 2019

Eveline wekte een heel oprecht en spontaan gevoel op wat fijn was. Er werd een plan gemaakt en steeds teruggekoppeld naar het oorspronkelijke doel. Ik ben veel beter dan verwacht vooruit gegaan door de behandeling. Ik heb geen wachttijden hoeven meemaken en alles wat ik niet wist is volledig duidelijk uitgelegd. Waardering: 10. 

M. (vrouw 24 jaar):

Eveline heeft mij geholpen om een positief zelfbeeld te krijgen en me geleerd hoe ik met wat meer afstand naar bepaalde vervelende/lastige situaties kan kijken in mijn eigen leven. Hierdoor kan ik rustig de juiste beslissingen nemen. Ik was heel tevreden: super bedankt. Waardering: 8. 

E. (meid 14 jaar): 

Ik vond het heel fijn dat Eveline gewoon heel vriendelijk en rustig sprak, Daardoor kreeg ik het gevoel dat het vertrouwen goed zit. Ze gaf me voldoende inzicht in wat oplossingen zouden kunnen zijn, ook waar ik zelf niet op kon komen dus het heeft zeker gewerkt voor mij. Waardering: 8.

M. (jongen, 16 jaar): 

Ik kwam hier voor negatieve/depressieve gedachten maar na de behandeling heb ik hier geen last meer van en ik heb geleerd er beter mee om te gaan. Waardering: 8.5.

A. (meid, 14 jaar):

Eveline helpt me goed met nadenken als ik het zelf niet meer zo goed weet. Waardering: 8,5. 

G. (man, 13 jaar):

Ik kwam hier voor het eerst toen ik een soort van depressief was en nu kom ik er vrolijk weer uit. Eveline is aardig. Ik heb geen verbeterpunten voor de praktijk. Waardering: 8,5. 

P. (jongen, 16 jaar):

Voor de behandeling ging het heel slecht met mij. Hoe meer afspraken ik maakte, hoe beter de situatie er thuis uitzag. Daar ben ik u heel dankbaar voor. U heeft mij ontzettend veel geholpen en daarom vind ik dat u een tien verdiend en dat er dus geen verbeterpunten zijn.  

F. (meid, 17 jaar):

Ik zou anderen zeker aanraden om bij deze praktijk hulp te zoeken. Zelf ben ik hier goed geholpen, de behandeling was ontzettend fijn en de hulpverlener hielp me goed met mijn problemen. Waardering: 8. 

R. (vrouw, 18 jaar):

Eveline is heel aardig en luistert goed. De therapie heeft me heel erg geholpen om zelfverzekerder en zelfstandiger te worden. Waardering: 9. 

M. (vrouw, 22 jaar):

Eveline heeft me vanaf het begin een vertrouwd gevoel gegeven. Ik had er zoveel vertrouwen in dat ze me zou en kon helpen. Ze legt alles fijn en duidelijk uit hoe het in zijn werk gaat. Eveline heeft me nooit het probleem gegeven dat mijn probleem gek was, ze leek het juist te begrijpen. Dit zorgde voor een goed vertrouwen en daardoor een fijne behandeling. Eveline ik ben je eeuwig dankbaar: je hebt me fantastisch geholpen! Waardering: 10. 

D. (vrouw, 19 jaar):

Hele fijne gesprekken gehad waarin er niet geoordeeld werd en waarin ik alles kon bespreken wat ik wilde. Fijne tips gekregen om ook tussen de gesprekken door aan mezelf te werken. Goede persoonsgerichte behandeling en aandacht voor de cliënt. Waardering: 9. 

H. (man, 25 jaar):

-Prima behandeling
-door zelf na te denken, proberen verder te komen; Eveline hield me een spiegel voor
-Er is voor mij een prima basis gemaakt voor de toekomst
-fijne, flexibele tijden
-leuke persoonlijkheid
-waardering:9

S. (meid, 12 jaar):

Het was een super fijne behandeling. Ook is Eveline een lieve en sociale hulpverlener. Ik kon mijn verhaal goed vertellen bij haar. Waardering: 9. Het zou fijn zijn om misschien soms tussendoor wat spelletjes te doen. 

E. (vrouw, 19 jaar):

Eveline heeft mij goed geholpen om met stress om te gaan, gedachten op een rij te krijgen, mijn perfectionisme omlaag te krijgen en meer vertrouwen te krijgen. Verder is ze heel vriendelijk en respectvol. Ze luistert echt naar je, het maakt niet uit als je iets niet weet en als iets niet voor je werkt, verzint ze iets anders. Ik kan het zeker aanraden! Waardering: 9,5. 

P. (man, 31 jaar):

Persoonlijke en vertrouwelijke behandelaar welke goed weet wat er speelt en/of reeds in eerdere sessies. Dat zorgt dat er een gevoel is dat er goed geluisterd wordt. Koppelt verschillende oorzaken en gevolgen aan elkaar en reflecteert dit naar de client voor oplossingen en zelfinzicht. Waardering: 8,5.

J. (meid, 14 jaar)

Ik vond het erg fijn om met iemand over je problemen te kunnen praten: een goed luisterend oor die voor al je problemen tips heeft. Ik ben erg goed geholpen. Waardering: 10.

S. (meid, 17 jaar)

Bij Eveline vond ik het heel prettig. Het plan dat we hebben gemaakt, is voor mijn gevoel heel goed geweest. Het heeft me geholpen met alles waar ik mee zat en waar ik bang voor was. De tijd bij Eveline heb ik in totaal als heel goed ervaren en ik zou een ander heel erg aanraden om hulp te zoeken bij deze praktijk. waardering: 9.

I. (meid 17 jaar)

Ik ben tijdens mijn behandeling goed geholpen met mijn probleem, dat ging op en manier die ik zelf kon invullen en dat vond ik heel fijn. Ik kan nu beter met mijn problemen omgaan en dat zal me ook helpen in mijn toekomst. Verder werd ik respectvol behandeld en heb ik meer vertrouwen gekregen. waardering: 8.

R. (man, 22 jaar):

Ik heb manieren geleerd om mijn mening en doelen beter vast te houden en hierdoor ben ik stappen vooruit gekomen. Ik ben er nog niet helemaal maar heb wel een beter beeld over hoe ik er kan komen. waardering: 8.

F. (man, 27 jaar):

In het begin een behandelplan opgesteld en uiteindelijk eerder klaar met de behandeling. Er werd altijd goed geluisterd en ik ben met respect behandeld. Ik heb een goede manier van aanpakken ervaren, die ik iedereen zou aanraden. waardering: 9,5.

J. (jongen 17 jaar):

Hele vertrouwde sfeer tijdens de behandeling. Ik heb altijd alles kunnen vertellen en daar veel begrip voor gekregen en samen gekeken en gekomen tot een (mogelijke) oplossing. Waardering: 9. 

D. (vrouw, 22 jaar):

De behandeling bij Eveline heb ik als zeer fijn ervaren. Ze heeft mij mijn verhaal kunnen laten doen over onderwerpen die mij op dat moment dwars zaten. Ik kon alles aan haar kwijt. Zonder oordeel luisterde ze naar mij en gaf ze me tips en advies. Ik ben veel sterker in mijn schoenen gaan staan en ben trots op wie ik ben als persoon. De problemen waarmee ik zat, zijn opgelost. Bedankt voor je hulp! Waardering: 9. 

B. (meid, 16 jaar):

Ik vond de manier waarop ik geholpen werd heel fijn. Ik kon mijn verhaal doen, er wordt echt geluisterd en ik werd goed geholpen met dingen waar ik last van had. Waardering: 8.

D. (vrouw, 23 jaar):

Ik ben er heel erg goed geholpen. Ik kon er snel terecht wat ik toen erg fijn vond. Elke week kwam ik terug om te kijken hoe het met mij ging en wat ik zelf in de tussentijd kon doen. Als er in de tussentijd problemen waren, kon ik altijd contact opnemen. Eveline luistert goed naar wat je te vertellen hebt en heeft hier geen oordeel over. Waardering: 9.

S. (meid, 17 jaar):

Ik heb een hele fijne behandeling hier gehad, wel mocht de aanpak voor mij soms wat “harder”. Ik ben goed geholpen op een fijne en prettige manier. De praktijk vind ik aan te raden. Waardering: 7.5. 

R. (man, 24 jaar):

De hulpverlener is heel erg enthousiast en goed in haar vak! Ze geeft je alle vertrouwen die je nodig hebt om je eigen ik te zijn/worden. De behandeling heeft mij als persoon heel erg geholpen om mezelf terug te vinden en mijn negatieve kanten aan te pakken. Zelfs ik geniet nu weer van de kleine dingen in het leven en zie mijn toekomst, ondanks alle ellende weer rooskleurig tegemoet! Waardering: 10.

A. (meisje, 12 jaar):

“Je bent erg betrouwbaar en aardig. Alles lukte eigenlijk wel en er werd ook goed gepraat en ook veel grapjes gemaakt.”

A. (vrouw, 25 jaar):

“Ik vond het een groot pluspunt dat je aan huis kwam, dit heeft voor mij de stap makkelijker gemaakt. Daarnaast vond ik mijn behandelplan erg goed beschreven en herkende ik mezelf er in. Je was een goed luisterend oor en je geeft een vertrouwd gevoel. Zelfs telefonisch stond je me te hulp toen ik dit even nodig had.” waardering:10.

M. (vrouw, 22 jaar):

Ontzettend betrokken psycholoog die goed luistert naar het probleem en samen tot een oplossing wil komen. Alles is bespreekbaar en voor alles wordt een oplossing gevonden. Super fijne ervaring die me zeker heeft geholpen! waardering:8.

F. (meid, 17 jaar):

Ik heb de hulp als heel fijn en nuttig ervaren. Er werd echt naar mij geluisterd en ook gekeken naar mijn ouders en omgeving, Dit vond ik heel fijn en belangrijk. Ik heb hier op een hele fijne en rustige manier dingen kunnen leren die mij nu en in de toekomst zeker zullen helpen. Super bedankt!!. Waardering: 8,5.

K. (vrouw, 26 jaar):

Ik ben erg goed geholpen door Eveline. Ze legt alles goed uit en bespreekt punt voor punt de dingen waar ik aan moest werken. Ik kan haar iedereen aanbevelen.waardering:9.

N. (meid 14 jaar):

Mooie praktijk, er wordt duidelijk een behandelplan gemaakt en er wordt goed naar je geluisterd. Waardering: 10.

N. (jongen, 12 jaar):

Eerst toen ik me had aangemeld was ik snel boos maar hier hebben ze me geleerd er mee om te gaan. Ik vond het heel fijn om hulp te krijgen van Eveline. Ze heeft me heel veel geholpen en uiteindelijk werd ik minder boos.
Moeder: ik ben erg tevreden over de gesprekken. Mijn zoon voelde zich veilig en kon goed het gesprek aangaan. waardering:8.

R. (man 20 jaar):

Prettige manier van omgang. De hulpverleenster gaat vertrouwelijk om met informatie en zorgt voor een vertrouwelijke sfeer waardoor je je op je gemak voelt. De behandeling is een aanrader voor een ieder die met klachten zit en hier hulp bij nodig heeft. Waardering: 8.

C. (meid 17 jaar):

Ik voelde me heel erg op mijn gemak en durfde alles te bespreken. Eveline vond mijn menig erg belangrijk. Ik ben in korte tijd erg vooruit gegaan en ben hier heel erg blij mee. Ik heb minder emoties aan mijn hoofd en kan me beter richten op andere dingen. Heel erg bedankt voor alles. Waardering: 10.